
PICK STICK pálivá klobáska 60 g
Lehce pikantní klobásky vyráběné z kvalitního masa v jižním Maďarsku. Klobásky jsou výborné samotné s pečivem či lze přidat do různých receptů.
Lehce pikantní klobásky vyráběné z kvalitního masa v jižním Maďarsku. Klobásky jsou výborné samotné s pečivem či lze přidat do různých receptů.
Maďarský salám, který je dlouholetou maďarskou specialitou. Produkt je vyráběn v Szegedi, v zemědělské oblasti jižního Maďarska, již od roku 1869. Salám je stále vyráběn na základě původního receptu, zauzen studeným kouřem z vystárlého bukového dřeva. Pomalý, přirozený proces zrání trvá 90 dní. Jedinečné mikroklima oblasti řeky Tisza vytváří na povrchu bílou plíseň, která dává Uherskému salámu PICK jeho neporovnatelnou chuť a vzhled.
Maďarský salám, který je dlouholetou maďarskou specialitou. Produkt je vyráběn v Szegedi, v zemědělské oblasti jižního Maďarska, již od roku 1869. Salám je stále vyráběn na základě původního receptu, zauzen studeným kouřem z vystárlého bukového dřeva. Pomalý, přirozený proces zrání trvá 90 dní. Jedinečné mikroklima oblasti řeky Tisza vytváří na povrchu bílou plíseň, která dává Uherskému salámu PICK jeho neporovnatelnou chuť a vzhled.
Uherský salám Rakoczi je vyráběn v maďarské Szegedi. Salám je ochucen unikátní směsí koření, zauzen studeným kouřem z vystárlého bukového dřeva a prochází pomalým, přirozeným procesem zrání. Charakteristickou chuť a vzhled dodává uherskému salámu ušlechtilá povrchová bílá plíseň.
Uherský salám PICK je zauzen studeným kouřem z vystárlého bukového dřeva na základě původního receptu z roku 1869. Pomalý, přirozený proces zrání trvá 90 dní. Jedinečné mikroklima oblasti řeky Tisza vytváří na povrchu bílou plíseň, která dává salámu jeho výjimečnou chuť a vzhled.