

PICK snack klobásky jsou vyráběny v Szegedi na základě moderního receptu, zauzeny studeným kouřem z vystárlého bukového dřeva. Kvalitní suroviny, skvělý recept a fortelná práce mistrů uzenářů dávají Pick snack klobáskám jejich skvělou chuť.
Maďarský salám, který je dlouholetou maďarskou specialitou. Produkt je vyráběn v Szegedi, v zemědělské oblasti jižního Maďarska, již od roku 1869. Salám je stále vyráběn na základě původního receptu, zauzen studeným kouřem z vystárlého bukového dřeva. Pomalý, přirozený proces zrání trvá 90 dní. Jedinečné mikroklima oblasti řeky Tisza vytváří na povrchu bílou plíseň, která dává Uherskému salámu PICK jeho neporovnatelnou chuť a vzhled.
Maďarský salám, který je dlouholetou maďarskou specialitou. Produkt je vyráběn v Szegedi, v zemědělské oblasti jižního Maďarska, již od roku 1869. Salám je stále vyráběn na základě původního receptu, zauzen studeným kouřem z vystárlého bukového dřeva. Pomalý, přirozený proces zrání trvá 90 dní. Jedinečné mikroklima oblasti řeky Tisza vytváří na povrchu bílou plíseň, která dává Uherskému salámu PICK jeho neporovnatelnou chuť a vzhled.
Uherský salám Rakoczi je vyráběn v maďarské Szegedi. Salám je ochucen unikátní směsí koření, zauzen studeným kouřem z vystárlého bukového dřeva a prochází pomalým, přirozeným procesem zrání. Charakteristickou chuť a vzhled dodává uherskému salámu ušlechtilá povrchová bílá plíseň.
Uherský salám PICK je zauzen studeným kouřem z vystárlého bukového dřeva na základě původního receptu z roku 1869. Pomalý, přirozený proces zrání trvá 90 dní. Jedinečné mikroklima oblasti řeky Tisza vytváří na povrchu bílou plíseň, která dává salámu jeho výjimečnou chuť a vzhled.